KOvin hiljaista on ollut askartelurintamalla viime päivät. Oonkin keskittynyt hieman isompaan kokonaisuuteen - kodin sisustamiseen. Lauantaina hain maalikaupasta maalia ja äitienpäivänä sitten maalattiin miehen kanssa keittiö. Samalla innostuin pesemään ikkunat, vaihtamaan vitriinikaappi keittiöstä muualle, vaihtamaan verhot jne. Koko päivä siinä kyllä menikin. Edelleen työhuoneessa on erinäisiä kasoja jotka odottelevat lajittelijaansa. Osan kamoista vien suoraan pelastusarmeijalle. Vaikka välillä jo näytti uhkaavasti siltä että maali näyttää tietyssä valossa aivan vaaleanpunaiselta enkä ihan täydellisen tyytyväinen siihen ole. Mutta nyt kyllä saa olla! Edellisestä maalauksesta olikin kulunut aikaa jo 7 vuotta mitä tässä asunnossa ollaan asuttu.

Seuraavana projektina olis makuuhuoneen tapetointi -tapetitkin jo löysin mutten vielä ostanut. Ja kun ukkokulta antoi vielä "suostumuksen" tälle projektille niin luultavimmin kesän aikana tapetoidaan :):)

Laitan kuvia näytille kunhan saan kameran akun ladattua!

EDIT 19.5. tässäpä muutama kuva näytille uudesta seinästä

598667.jpg598668.jpg

Ensimmäisessä kuvassa olohuoneeseen siirretty vitriinikaappi ja toisessa kuvassa keittiön isompi seinä. Harmi vaan ettei vertailukohteesta eli vanhasta seinästä ole kuvaa kuin jossain valokuvakätköjen pohjalla mutten sitä sieltä lähde etsimään!