Muutamaan päivään en ole saanut tehtyä yhtään mitään! Mieli tekisi tilata uusia Magnolian leimasimia mutta yritän vielä hillitä itseäni. Saas katsoa, miten mun askarteluiden tässä kevään aikana käy kun taasen eteen tulee uusi muutto. Ja uskokaa tai älkää niin mä saan JOSKUS oman askarteluhuoneen, jeeeeeeee!!! Tuo JOSKUS siksi että ennen niinkin tärkeää huonetta kuin askarteluhuone, on etusijalla remontissa muutama muu huone ;)

Eli tässä kevää aikana remontoidaan mun lapsuudenkoti ja asetutaan sitten siihen asustamaan. Kiva ratkaisu monessakin mielessä; asuinpaikka on rauhallista omakotitaloaluetta, omaa pihaa on hieman muttei liikaa ja tulevaisuudessa poitsun koulu tulee olemaan jokatapauksessa mun vanha koulu ( siellä on siis sattumalta kaupungin ainoa dysfasialuokka). Poika siis pääsee kulkemaan turvallisesti koulumatkat jne.

Nyt pyritäänkin suunnittelemaan tuleva remontti mahdollisimman hyvin. Oma irtisanomisaika nykyisestä kämpästä on 3 kk, joka tuo siis pelivaraa remppaa ajatellen. Toivottavasti päästään ennen kesää sitten jo nauttimaan omasta talosta. Ja kesävieraita on varmasti useita koska asuntomessut on ihan sillanylityksen päässä;)